piatok 23. augusta 2019

Časová os našej kampane (vrátane mimoriadnych sedení)

15. septembra 1673 (pondelok) – skupina týraných nešťastníkov unikne z Pekla a vydáva sa na strastiplnú cestu nahor, na povrch (offscreen)

27. septembra 1673 (sobota, Sv. Uršuly) – skupina vinníkov narazí na aelf-adalský chrám spomienok, časť prežije a pokračuje ďalej nahor (druhé mimoriadne sedenie)

28. septembra 1673 (nedeľa, Sv. Václav mučeník) – po modranskom vinobraní náhodne zložená družina porazí v blízkej Dubovej vieske martalovskú bandu čarodeja Mehmeta Alavího, porazia démona Vykupiteľa v chráme sv. Vojtecha, jednej z kapitúl rytierskeho Rádu večnej bdelosti sv. Benedikta z Nursie, rozbijú krištáľový Zvon Večnosti (prvé mimoriadne sedenie)

29. septembra 1673 (pondelok, Sv. Michal, Gabriel, Rafael – archanjeli) – obvinenie Stázky Valihory z čarodejníctva, prvá výprava do chrámu v Stratenom údolí nad Pernekom (tretie mimoriadne sedenie), útok psohlavcov (offscreen)

1. októbra 1673 (streda, sviatok sv. Valentíny, pojenie zeme alkoholom) – pohreb Bariny Weberovej a príchod súčasnej družiny do Perneku (1. sedenie); v Prešporku poprava Šándora Škrtiča z Alavího bandy (offscreen)

2. októbra 1673 (štvrtok) – vyšetrovanie, vniknutie do Norovej dielne, Noro Pliaga uniká do chrámu v Stratenom údolí, mraky ako bojujúce okrídlené draky (2. sedenie)

3. októbra 1673 (piatok, Sv. Dionýz Aeropagita) – Rausche a Pálffy odchádzajú do Prešporku, hrom z Karpát, obchodník s látkami dorazí k Perneku (3. sedenie)

4. októbra 1673 (sobota, Sv. František z Assisi) – prieskumná výprava do údolia, László zahynie

6. októbra 1673 (pondelok) – ráno prorockých snov, László pomenovaný ako Posol Nádeje (a Jasana jeho Sprievodkyňa), plány na hrobku; Pálffy a Rausche audiencia u Bechtolda von Krakau v Prešporku (Rád nemeckých rytierov), Rausche posiela poštu do Melku (4. sedenie)

7. októbra 1673 (utorok) – navečer sa Rausche a Pálffy vracajú do Perneku, sprevádzaní Vincentom Balog-Bojlerom a rytierom Montbréciom

8. októbra 1673 (streda, Sv. Pelágia, panna a mučenica) – kupec s látkami ráno odchádza; Balog zahajuje vyšetrovanie; omša a pohreb Posla Nádeje, na ktorý dorazili už aj pútnici; večerná (prvá) výprava do chrámu (5. sedenie)

9. októbra 1673 (štvrtok, Sv. Dionýz, biskup) – návrat družiny do Perneku na obed s dvoma psohlavcami a zatknutým Arpádom, zajatcov berie Balog a Montbrécia do Prešporku; skúmanie Hernandovej pracovne (6. sedenie)

10. októbra 1673 (piatok) – začína štvordňový downtime: zotavovanie sa po útoku Lority Krvavej, učenie sa kúzlam, obchodná cesta do Prešporku, nákup nehnuteľnosti v Perneku, najímanie spoločníkov, oslava, pohreb Szentpéteriho a Salomona Winklera, zoznamovanie sa s novými révaiovskými strážcami a so židovským mäsiarom

13. októbra 1673 (pondelok, Sv. Koloman) – do Perneka dorážajú révaiovské stráže (kapitán a dvaja muži), zaberajú nevyužívanú šopu

14. októbra 1673 (utorok) – nová (druhá) výprava do podzemia, psohlavská pasca a Bitka pri Kamenných Schodoch, Lorent zahynie, Mikuláš Sliacky je nezvestný a Menhart unesený psohlavcami (7. sedenie)

15. októbra 1673 (streda, Sv. Terézia od Ježiša z Avily) – spln a pernecká procesia besov, Pálffy ide do Prešporka verbovať žoldnierov, Jasna zbiera mesačné slzy a prehovorí s Deväťokým z Večného močiara, začína downtime, pri ktorom sa inkvizítor Rausche učí nové modlitby. Hristo zachráni Bodru.

23. októbra 1673 (štvrtok) - tretia výprava do podzemia a prvý kontakt s rytiermi Thanata, Hristo s utečencami večer prichádzajú do Perneku, rovnako aj Montbrécia (8. sedenie)

24. októbra 1673 (piatok) - štvrtá výprava do podzemia a vyjednávanie s rytiermi Thanata, zostup k rieke (9. sedenie), odhalenie komory s kostlivcami (10. sedenie)

25. októbra 1673 (sobota) - Gojkove stretnutie s hadom, začína dvadsaťdňový downtime (11. sedenie)

30. októbra 1673 (štvrtok) - v Prešporku začínajú procesy s ôsmimi čarodejnicami zo Sv. Jura, Grinavy a Limbachu

4. novembra 1673 (utorok) - útek Jasany a Andrássyho do Veľkých Levárov

14. novembra 1673 (piatok) - ďalšia výprava ku chrámu, boj s veľkým oddielom psohlavcov na úbočí (12. sedenie), začína týždňový downtime

22. novembra 1673 (sobota) - piata výprava do podzemia, vykrádanie komory so sochami bájnych zvierat (13. sedenie)

...

aktuálny dátum: 22. novembra 1673

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára